• در هنگام وارد کردن اطلاعات، زبان کيبرد سيستم خود را تغييرندهيد.
  • كیبرد سيستم بر روي En باشد
  • کليد Caps lock بايد خاموش باشد.

تصویر عبارت امنیتی:
(بزرگ یا کوچک بودن حروف اهمیتی ندارد)
قابل توجه پذیرفته شدگان استعداد درخشان
- جهت ورود به سامانه ثبت نام بجای استفاده از شماره پرونده یا داوطلبی، از کد ملی استفاده کنید.
- اعداد صفر در ابتدای کد ملی را وارد نکیند.
پذیرفته شدگان گرامی دقت فرمائید:
- همه پذیرفته شدگان کنکور سراسری (کارشناسی)، کارشناسی ارشد و دکتری باید روند ثبت نام غیرحضوری را قبل از مراجعه به دانشگاه کامل کنند.
- لطفا قبل از ورود به سیستم ثبت نام، اطلاعیه مراحل ثبت نام را بطور کامل و با دقت مطالعه فرمائید.
لطفا به نکات زیر دقت فرمائید:
- ثبت نام غیر حضوری شامل دو بخش "معاونت آموزشی" و "معاونت دانشجویی" است.
- تکمیل مراحل هردو بخش الزامی است و در صورت کامل نشدن آنها ثبت نام حضوری شما دچار مشکل خواهد شد.
- پس از تکمیل بخش "معاونت آموزشی" باید منتظر باشید تا اطلاعات شما توسط کارشناسان مربوطه تایید شود. تنها پس از تایید آنها می توانید وارد بخش "معاونت دانشجویی" شوید.
- آدرس سایت معاونت دانشجویی http://boostan.gau.ac.ir  است.

مخصوص مقطع کارشناسی ارشد

الف- دریافت نمونه فرم شماره (11) تأییدیه مخصوص سهمیه رزمندگان در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی 1396.

ب- دریافت نمونه فرم شماره (12) تأییدیه مخصوص وزارت جهاد کشاورزی برای داوطلبان رزمنده جهادگر.

پ-دریافت فرم شماره (13) تأییدیه فارغ­ التحصیلان رتبه اول دوره کارشناسی.

ت- دریافت فرم شماره (14)نمونه فرم مدرک کارشناسی و معدل برای آن­دسته از پذیرفته ­شدگانی که بنا به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی نیستند.

ث- دریافت فرم شماره (15) فرم تعهد فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر دوره کارشناسی.

ج- دریافت فرم شماره (16) برگ تقاضانامه برای بهره­مندی از مزایای آموزش رایگان مخصوص دانشجویان دوره روزانه.

چ- دریافت فرم درخواست شناسه کاربری و رمز عبور جهت استفاده از خدمات اینترنتی دانشگاه.

سوالات متداول ثبت نام کارشناسی ارشد در زمان ثبت نام

مخصوص مقطع دکتری

دریافت فرم  الف   مخصوص دانشجویان شاغل به تحصیل و یا فارغ التحصیلان بعد از 1/1/96

دریافت فرم  ب     مخصوص سهیه رزمندگان